معرفی انیمه

۱۲ دلیل برای تماشای انیمه ناروتو

12 دلیل برای تماشای ناروتو

امروز در سایت اوتاکو۲۴ با مقاله ۱۲ دلیل برای تماشای انیمه ناروتو همراه شما غزیزان هستیم، بعد از خوندن این مقاله شما جواب سوالتون که چرا باید انیمه ناروتو رو تماشا کنیم میگیرید و یکی از طرفداران این انیمه جذاب میشید.

حالا که دنیای انیمه تحت سلطه ی بازار داغ انیمه های نسل جدید است خیلی ها می خواهند بدانند انیمه ای مثل ” ناروتو” که بیش از ۷۰۰ قسمت دارد ارزش دیدن دارد یا نه؟ اگر از طرفداران انیمه ی ناروتو باشید بی شک اولین جواب شما به این سوال این خواهد بود ” اصلا دلیلی هم برای ندیدن این شاهکار وجود دارد؟ اصلا مگر کسی هم هست که شیفته ی پسر چشم آبی و تخس این افسانه نباشد؟ ” اما بگذارید به بررسی دلایل و ارزش گذاری های منطقی تری برای دیدن انیمه ناروتو بپردازیم.

فهرست مطالب

۱. همراهی کامل مخاطب در انیمه ناروتو

12 دلیل برای تماشای ناروتو

در انیمه ی ناروتو شما کاملا با حوادث همراه می شوید به این معنی که در هیچ کجای داستان، انیمه شما را جا نمی گذارد و یا به شما نمی گوید ” او قدرتمندترین نینجای دهکده است” بلکه به شما نشان می دهد که آن ها چگونه قدرت خود را پرورش داده اند و تا چه حد می توانند قدرت مند باشند.

مخاطب در کنار شخصیت ها قرار میگیرد و دیگر صرفا یک تماشاگر نیست، او با شخصیت ها رشد می کند و با آن ها به زمین می خورد. وقتی ناروتو دست هایش را به هم می کوبد و می گوید که هرگز از حرفش برنمی گردد  شما نمی توانید لم بدهید به صندلیتان بلکه به اندازه ی او مصمم هستید که از حرفش برنگردد و تا انتهای راه برود.

این یکی از نقاط قوتی است که در کمتر انیمه ای شاهدش خواهید بود، به خصوص در انیمه های نسل جدید که کمتر انیمه ای شما را در روند رشد شخصیت دخیل می کند.

۱۲ دلیل برای تماشای ناروتو

۲. عدالت در شخصیت پردازی

12 دلیل برای تماشای ناروتو

این طبیعی است که در انیمه ای به کند و کاو شخصیت های اصلی پرداخته شود اما کیشیموتو در خلق مانگای ناروتو بی اینکه به اصلی یا فرعی بودن شخصیت هایش اهمیت بدهد به آن ها عمقی می دهد که می توانند گاهی در مرکز توجه قرار بگیرند.

شخصیت های فرعی در انیمه ی ناروتو و ناروتو شیپودن چنان عمقی دارند که سخت است قبول کنیم تنها کاراکترهایی فرعی در حاشیه ی داستان ناروتوی پر شر و شور هستند، اما این قدرت شخصیت پردازی کیشیموتو- خالق مانگای ناروتو– را می رساند که حتی به بی اهمیت ترین نقش های افسانه اش شخصیتی عمیق بخشیده تا ما را بیشتر در مرز واقعیت و خیال رها کند.

اصلا به دلیل همین عدالت در عمق شخصیت پردازی است که ناروتو و ناروتو شیپودن میتوانند مخاطب را آنچنان با خودشان همراه کنند که انگار یکی از همراهان آن هاست.

یکی از بهترین تیم های فرعی که در انیمه ظاهر شدند در واقع از ابتدایی ترین مبارزه های ناروتو بود که به اعتقاد من در شکل گیری شخصیت ناروتو تاثیر زیادی داشتند” ” زابوزا و هاکو”. پیوندی که بین هاکو و زابوزا شکل گرفته بود نمی توانست آن قدر دوست داشتنی باشد اگر شما به گذشته ی ” هاکو” آگاهی نداشتید.

۳.مبارزه های نفس گیر به دنبال صلح

12 دلیل برای تماشای ناروتو

انیمه ی ناروتو تماما درباره ی صلح است؛ ناروتو که شخصیت اصلی این مونوگاتاری است تا پایان انیمه ی ناروتو شیپودن حتی یک انسان زنده را هم نمیکشد- او موجودات زیادی را از پا در میآورد و با اجساد زنده شده ی زیادی میجنگد و نابودشان میکند اما هرگز انسانی زنده را نمیکشد.

با اینحال یکی از نقاط قوت سری انیمه ی ناروتو، مبارزه های نفس گیر و ظریفی است که از آغاز تا پایان روند رشد شخصیت ناروتو وجود دارند اما چه چیز این مبارزه ها با دیگر مبارزه ها متفاوت است؟

آنچه در ناروتو و ناروتو شیپودن رخ می دهد تنها مبارزه ای برای بردن یا باختن نیست بلکه هر مبارزه لایه ای به شخصیت پر شر و شور ناروتوی کوچک اضافه میکند و او را به جوانی بالغ که در اندیشه ی برقراری صلح در جهان نینجاهاست تبدیل می کند؛ چنان چه در مبارزه با ” زابوزا و هاکو” ناروتو یکی از مهم ترین اصول زندگی خود را پایه گذاری میکند.

در این مبارزه است که او ” راه نینجایی” خود را تشخیص می دهد و بر اساس همین راه نینجایی است که در ناروتو شیپودن به دنبال راه نجاتی برای ساسکه می رود، وقتی ایتاچی از ناروتو دلیلی میخواهد تا حرف ناروتو برای نجات ساسکه را باور کند او می گوید ” از حرفم برنمیگردم، این راه نینجایی منه”.

۱۲ دلیل برای تماشای ناروتو

۴. نشان دادن وجه تمایز قهرمان

12 دلیل برای تماشای ناروتو

شاید در نگاه اول انیمه ی ناروتو و ناروتو شیپودن را سرنوشت از پیش تعیین شده ی کودکی بدانیم که تقدیرش این بود که روباه نه دم را در او مهر شود و با نفرت او مبارزه کند. اما در ناروتو شیپودن میبینیم که کیشیموتو خیلی ماهرانه بیان می کند که آن چه ما را می سازد نه سرنوشت ما بلکه انتخاب های ماست. ناروتو داستان انتخاب انسان هاست نه سرنوشت مقدر شده ی آن ها.

برای مثال ” یاهیکو” درست مثل ناروتو جوانی بود که رویایش ” ایجاد صلح در جهان نینجاها” بود ولی او در شناخت دشمنش اشتباه کرد و تصمیمی اشتباه گرفت که منجر به شکست او در رسیدن به هدفش شد. بعدتر میبینیم که ” اوبیتو” نیز در رویای نجات همراهانش و ایجاد جهانی از صلح زندگی می کرده است اما او نیز با اعتماد به فرد اشتباه، با شکست مواجه می شود و بدتر این که درست بر خلاف صلح عمل میکند.

در واقع در انیمه ی ناروتو ورژن های مختلفی از ناروتو را داریم که هر کدام تصمیمی متفاوت میگیرند؛ یکی تبدیل به “پین” می شود، یکی به ” توبی” و دیگری ” ناروتوی بزرگ”.

۵.تناقض؛ اساس تراژدی

12 دلیل برای تماشای ناروتو

یکی از عناصری که در یک اثر هنری شما را وادار می کند که منفعل نباشید و به عنوان انسان پا به پایش با آن اثر درگیر شوید عنصر ” پارادوکس” یا ” تناقض” است.

قوی ترین و پررنگ ترین تناقض را در رابطه ی ناروتو و ساسکه میبینیم؛ دو کودک که دردهایی شبیه به هم دارند ولی اهدافی متفاوت- هر دو بدون خانواده اند اما ساسکه به دنبال انتقام و ناروتو به دنبال ایجاد پیوندهای جدید است، ناروتو و ساسکه بزرگترین رقبای همدیگر هستند و در عین حال به همدیگر آن قدر اهمیت می دهند که انگار تنها عضو خانواده ی همدیگر هستند.

چرا انیمه ناروتو رو تماشا کنیم؟

۶. شخصیت پین در انیمه ناروتو

12 دلیل برای تماشای ناروتو

” پین” تنها یک کاراکتر در انیمه ی ناروتو شیپودن نیست؛ او فلسفه ای است که در زندگی همه ی ما حداقل یک بار یا دیده شده یا حس شده. همه ی ما دردی داریم که فراموشش نکرده ایم و برای این درد هم زندگی میکنیم و هم میتوانیم بمیریم.

اگر ناروتو شیپودن را یک بنای شاهکار بدانیم “پین” بی شک یکی از ستون های اساسی این بنای شاهکار است. در برابر پین هیچ اهمیتی ندارد که کاکاشی زیرک مبارزه می کند یا بانو سوناده ی پر قدرت و حتا جیرایای دلیر و دانا؛ او قدرتی مطلق است که هیچ نقطه ضعفی ندارد.

همه چیز را میبیند و حتی مرگ را هم دور می زند. پین نمایشی از خداگونه بودن است یا درست تر بگویم ” انسانی که فریب خدا بودن را خورده است”. در برابر او تنها یک احساس میتوان داشت و آن هم ” ناتوانی محض” است، اگرچه ناروتو، این پسر چشم آبی با لحن پر شور و قدم های محکم، موفق می شود او را شکست بدهد.

۷. دومینوی راز ها در انیمه ناروتو

12 دلیل برای تماشای ناروتو

درست است که در اکثر انیمه های نسل جدید ما با رازهای زیادی مواجه ایم اما این رازها شبیه به لایه های پیازند و ارتباط کمی با هم دارند. اما در ناروتو و به خصوص در ناروتو شیپودن ما با دومینوی بی نظیری از رازها که کیشیمو- خالق مانگا- با ظرافت و دقت یک مهندس سازه آن را چیده است رو به رو هستیم.

کشف یک راز منجر به کشف جواب بعدی نمی شود بلکه منجر به کشف پرسشی دیگر و رازی دیگر میشود. این روند تا نیمه های انیمه برقرار است و درست در همین نقطه است که به ذکاوت خالق ناروتو و ناروتو شیپودن پی میبریم؛ او زمانی شروع به پاسخ دادن به پرسش ها میکند که دومینوی پرسش ها به اتمام رسیده است.

درست در همین لحظه است که ما با پی بردن به راز “توبی” به دومینوی پرسش ها ضربه میزنیم و جواب ها یکی یکی خودشان را به ما نشان میدهند.

۱۲ دلیل برای اینکه انیمه ناروتو رو تماشا کنیم

۸.راز توبی

12 دلیل برای تماشای ناروتو

نگران نباشید، قرار نیست این راز را اسپویل کنم بلکه قصد دارم تنها ارزش این راز را نشان بدهم. اگر ناروتو شیپودن را به دو بخش، یکی چیدن دومینوی رازها و دیگری ریختن دومینو تقسیم کنیم قطعا مهم ترین نقطه ی این دو بخش، برملا شدن راز توبی می باشد. راز توبی آنقدر ارزش دارد که میتواند به تنهایی ناروتو شیپودن را به یک شاهکار تبدیل کند.

۹.راز ایتاچی

12 دلیل برای تماشای ناروتو

اصلا مگر شخصیتی داریم که از ایتاچی مرموز تر باشد؟ از اولین لحظه ای که در خاطرات ساسکه دیده میشود تا آخرین لحظه ی حضورش در انیمه ی ناروتو شیپودن او همچنان یک راز می ماند. انیمه های نسل جدید زیادی سعی کرده اند الگوی شخصیت و زندگی “اوچیها ایتاچی” را به گونه ای تکرار کنند اما هیچ کدامشان موفق نشده اند جز در جنبه های محدودی او را شبیه سازی کنند.

اما دلیل این همه تمجید از ایتاچی چیست؟ خیلی ساده است؛ او باهوش است، مهارت فوق العاده ای دارد، یک کاراکتر سرگردان نیست بلکه از همان ابتدای کودکی اش هدفی مشخص داشته “صلح”، ایتاچی مورد ظلم واقع شده ترین کاراکتر انیمه ی ناروتو است که برای هدفش حاضر است خیلی ساده از زندگی و جان خودش بگذرد.

او قدرت “پین” یا ” مادارا” را ندارد اما هوش فوق العاده اش او را قادر به شکست دادن هر دشمنی میکند تا جایی که ” توبی” هم از حضور در برابر چشم های ایتاچی هراس داشته است.

با برملا شدن راز ایتاچی فقط ساسکه و ناروتو نیستند که دچار شک و تردید می شوند بلکه راز ایتاچی، سیلی هوشمندانه ی کیشیموتو به مخاطبی است که دست از قضاوت برنمی دارد. این سیلی یکی از بهترین سیلی هایی بوده که من توی تمام عمرم خورده ام.

۱۰.داستان مهربانی ها

12 دلیل برای تماشای ناروتو

ناروتو و ناروتو شیپودن در ساده ترین توصیف، داستان مهربانی هایی هستند که یا با شکست مواجه می شوند و تبدیل به نفرت می شوند و یا با موفقیت مواجه می شوند.

آن دسته ای که با شکست مواجه می شوند منجر به شکل گیری آنتاگونیست ها-شخصیت های منفی و شرور- می شوند اما تقریبا محال است انیمه ی ناروتو شیپودن را ببینید و عاشق آنتاگونیست هایش نشوید.

دلیل این علاقه طراحی چهره ی زیبایشان نیست بلکه درک مخاطب از گذشته و دلایل نفرت آنتاگونیست هاست که باعث می شود نتواند از آن ها متنفر باشد.

۱۱.اوروچیمارو

12 دلیل برای تماشای ناروتو

نینجایی که در تلاش برای رسیدن به ” ابدیت” آزمایشگاه های انسانی راه می اندازد، استاد خودش را به مبارزه می طلبد، با آکاتسوکی همراه می شود و حتی نزدیک ترین دوستان خود را ترک می کند. او به هیچ گروهی وابسته نیست و یک آنتاگونیست مستقل است.

آنتاگونیستی که نه با آنتاگونیست های دیگر سر سازش دارد و نه با پروتاگونیست ها. افسانه ی ناروتو با حمله ی اوروچیمارو به دهکده ی ” کونوها” بود که شروع شد.

اگرچه اوروچیمارو انسان است اما در خیلی جاهای انیمه او را به شکل مار میبینیم و جالب است بدانید که مار در اسطوره شناسی نماد “سلامت و زندگی دوباره” است. حالا به این اطلاعات این را هم اضافه کنید که اوروچیمارو در تمام زندگی اش دنبال زندگی ابدی بوده است.

وقتی از چینش دومینویی و مهندسی شده ی رخدادها در ناروتو حرف میزنم منظورم دقیقا همین جزئئیاتی است که ناروتو را تبدیل به یکی از سه انیمه ی بزرگ شونن نسل قدیم می کند.

۱۲ دلیلی که بخاطرش باید به تماشای انیمه ناروتو بپردازیم

۱۲.آکاتسوکی

12 دلیل برای تماشای ناروتو

بیایید به بزرگترین دلیل من برای توصیه ی ناروتو بپردازیم- البته اگر از خود ناروتو چشم پوشی کنیم، آکاتسوکی گروهی از نینجاهای قدرتمندی است که هر کدام دلایل مختلفی برای آنتاگونیست بودنشان دارند اما هدفی مشترک دارند؛ آن ها می خواهند جهان نینجا ها را تغییر دهند یا بهتر بگویم آن ها می خواهند نینجاها را از جهان حذف کنند.

هر کدام از این نینجاها آن قدر جالب هستند که در مبارزه هایشان مردد می شوید که طرفدار پروتاگونیست باشید یا طرفدار آن ها. آکاتسوکی نمادی از رو به فساد رفتن مکاتب و عقایدی است که با دلایل خوب شروع می شوند و کم کم به انحطاط کشیده می شوند.

جمع بندی

انیمه ناروتو و ناروتو شیپودن دنیاییه که به نظرم نه تو این مقاله بلکه تو صدتا مقاله این چنینی هم نمیشه جاش داد، برای من انیمه ناروتو به عنوان یه انیمه شروع شد و به عنوان یه تکانه که دنیا و شخصیت منو تغیر داد تمو شد. بعد از ناروتو هر انیمه ی دیگه ای رو دیدم برام مثل اون قشنگی نداشت. 

هیچوقت یادم نمیره که چه جوری با چه عشق و علاقه ای پای تماشا کردنش مینشستم و در حین تماشا کردن تمام غم ها و مشکلاتم رو فراموش میکردم و غرق در لذت میشدم واقعا یادش بخیر …

خب دوستان امیدوارم از خوندن این مقاله لذت برده باشید، اگر شما هم تجربه یا نظری در مورد انیمه ناروتو دارین خوشحال میشیم که تو کامنتا بهمون بگید.

آخرین مطالب
۴.۳/۵ - (۳ امتیاز)
author-avatar

درباره saEEd

انیمه و بعضی از شخصیت های انیمه ای منو از دنیای تاریک زندگیم به یه دنیای روشن هدایت کردن، اونا منو از یه نقطه سیاه به رنگین کمون بردن و مهمترین و اساسی ترین درس های زندگی رو یادم دادن...

نوشته های مشابه

2 دیدگاه در “۱۲ دلیل برای تماشای انیمه ناروتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *